Overslaan en naar de inhoud gaan
Cepani

Voorstelling

CEPANI40 werd in 2004 opgericht onder de auspiciën van CEPANI. CEPANI40 richt zich specifiek op jonge professionelen met interesse voor arbitrage. CEPANI40 wil hen een forum bieden waarbinnen zij contacten kunnen leggen en op een informele manier standpunten, ideeën en ervaringen aangaande arbitrage kunnen uitwisselen. Daartoe organiseert CEPANI40 periodieke bijeenkomsten, waarop deskundigen praktische problemen en vraagstukken toelichten. Zo kan op een ongedwongen manier worden gedebatteerd over alle mogelijke aspecten die bij de beoefening van arbitrage aan bod komen en kunnen de leden van CEPANI40 zich verder verdiepen in hun interessedomein. In de folder Evenementen vindt u alvast een overzicht van voorbije bijeenkomsten en lezingen.

Lidmaatschap van CEPANI40 is gratis en staat open voor iedereen met interesse in arbitrage tot 40 jaar, ongeacht zijn/haar nationaliteit. Indien u lid wenst te worden, gelieve dan onderstaand formulier in te vullen.

Let wel: het lidmaatschap van CEPANI40 betekent niet automatisch dat u ook lid bent van CEPANI en biedt dan ook niet de voordelen die met dat lidmaatschap gepaard gaan. Indien u lid wenst te worden van CEPANI, kunt u hier alle informatie vinden.

 

 

CO-VOORZITTERS

Sophie Goldman, Advocaat, Tossens Goldman Gonne

Sigrid Van Rompaey, Advocaat, Matray Matray & Hallet

STUURCOMITE

Maxime Berlingin, Advocaat, Fieldfisher

Kevin Ongenae, Advocaat, Jones Day

Marijn De Ruysscher, Advocaat, Lydian

Gautier Matray, Advocaat, Matray, Matray & Hallet

Claire Morel, Advocaat, Bryan Cave

Olivier van der Haegen, Advocaat, Liedekerke

Emma Van Campenhoudt, Secretaris Generaal, CEPANI