Overslaan en naar de inhoud gaan
Cepani

Wetenschappelijke Prijs

Eén van de doelstellingen van CEPANI is de actieve promotie van de kennis en het gebruik van arbitrage, door onder meer de studie van arbitrage op nationaal en internationaal niveau aan te moedigen. Onze jonge professionals nemen zonder twijfel een centrale plaats in de uitwerking van deze missie. Om dit jong talent in het bijzonder te ondersteunen, organiseert CEPANI met trots een Academische prijs middels hetwelk een uitstekende paper op het gebied van nationale en internationale arbitrage wordt beloont.

Het doel van deze competitie is om jonge professionals die interesse hebben in het vak een kans te geven teneinde erkenning onder hun leeftijdsgenoten te verkrijgen.

De Academische prijs van CEPANI, die € 5.000,00 bedraagt, wordt om de drie jaar toegekend. De competitie is open voor iedereen die jonger is dan 40 op de 1ste september van het jaar waarin de prijs wordt toegekend, i.e. 1 september 2018. 

WETENSCHAPPELIJKE PRIJS 2018

In 2018 vindt de vierde editie van CEPANI's Wetenschappelijke Prijs plaats. Gelieve het wedstrijdreglement te willen vinden via onderstaande link.

Reglement Wetenschappelijke Prijs 2018

De regels zijn ook beschikbaar in het Engels, Frans en Duits