Contactgegevens:

Louizalaan 326

1050 Elsene

en 4 Battery Road

Bank of China Building #25-01

049908 Singapore

Tel: + 65 6408 8018

GSM: + 65 94571828

Talen: Nederlands, Frans, Engels (vloeiend); Duits (passieve kennis)

Huidige situatie: 

Advocaat aan de balie te Brussel, foreign registered lawyer Singapore

Beroepservaring: 

Ik behaalde mijn Master in Law aan de Universiteit van Gent en werd in 1995 toegelaten tot de Gentse Balie. Sedert 1997 ben ik verbonden aan de Brusselse Balie. Ik was jarenlang werkzaam bij Stibbe en Eubelius in het Commercial en Litigation/Arbitration Departement tot ik in 2014 verhuisde naar Singapore. Ik ben thans werkzaam bij Luther LLP waar ik mij voornamelijk focus op vennootschaps en commercieel recht alsook internationale arbitrage.

Ervaring met arbitrage: 

Ik heb uitgebreide ervaring in internationale arbitrage onder de SIAC, ICC, SCMA en CEPANI regels. Ik adviseer en vertegenwoordig internationale cliënten in arbitrage zaken in en buiten Singapore in voornamelijk geschillen rond vennootschaps- en maritiem recht, distributie en internationale handel. Ik ben tevens lid van SIArb (Singapore Institute of Arbitrators) en AIADR (Asian Institute of Alternative Dispute Resolution).